Ana sayfa Araç Kiralamak İstanbul’da Kiralık Araç

İstanbul’da Kiralık Araç

3260
0

Türkiye’nin mega kenti, dev metropolümüz İstanbul; her türlü ihtiyaca yönelik her türlü hizmetin Türkiye’de en yoğun sunulduğu şehrimiz olarak öne çıkıyor. Buna İstanbul’da araba kiralama hizmetleri de dahil. Kentin her iki yakasında büyük ölçekli birçok İstanbul rent a car firmasına ek olarak her yerde irili ufaklı küçük ofisler de hizmet vermekte. Otorento da yılların birikimi, deneyimleri ve geniş araç alternatifleri seçenekleriyle İstanbul’da en uygun araç kiralama hizmetini onlarca teslim noktası ile sizlere sunuyor.

İstanbul Havalimanları’nda araç kiralama

İstanbul Havalimanı araç kiralama ihtiyacınız olduğunda, tarih seçiminize göre tek tuşla sıralanan araçlarımızdan dilediğinizi belirleyin, full kaskolu kiralık aracınız havalimanında uçaktan indikten sonra sizi bekliyor olsun. Yeşilköy Havalimanından hızla kendinizi E5 veya Tem aracılığıyla şehrin ana arterlerine, Trakya’ya veya ara yollarla da tüm civar bölgelere ulaşabilirsiniz.

Anadolu yakasında ise Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama ihtiyacınıza da en iyi çözümler Otorento’da. Yine birkaç adımda, teslim noktasını Sabiha Gökçen olarak belirlediğiniz, ihtiyacınıza en uygun kiralık araçlar, fiyat tekliflerine göre dizili olarak karşınıza çıkacak. Buradan da Sabiha Gökçen E5 çıkışı ile hem Anadolu yakasının tümüne, isterseniz köprüler veya tünel aracılığıyla Avrupa yakasına, ihtiyacınıza göre de diğer Marmara illerine rahatlıkla ve konforla ulaşabilirsiniz.

Yeni İstanbul havalimanı en uygun araç kiralama hizmetleri de, 2019 yılında havalimanı tam kapasiteyle hizmete başladığında Otorento farkıyla karşınızda olacak.

İstanbul’da Kiralık Araç İhtiyaçları

Elbette kiralık araç kullanıcıları için İstanbul’un en büyük potansiyeli iş seyahatleri. Fuarlar, müşteri ziyaretleri, birkaç güne yoğunlaştırılmış şehrin birkaç bölgesine dizili firma toplantıları için şehir dışından gelenler için en uygun ulaşım yöntemi rent a car edinmek. Dertsiz, ek maliyetsiz, konforlu ve güvenli seçenekler için de online araba kiralamak isteyenlerin senelerdir tercihi Otorento iş seyahatlerinizde de İstanbul’da yanınızda.

Turizm de başta yabancı turistler olmak üzere aynı şekilde farklı şehirlerden kente gelen yerli turistlerin de araç kiralama sebeplerinden birisi. Kenti en konforlu şekilde gezmek için size ait olmasa da, size tahsis edilmiş bir taşıta sahip olmak oldukça keyifli.

Aynı zamanda kişisel ihtiyaçlar, düğün, toplantı, eğitim gibi sebeplerle de toplu taşıma araçlarının zorlu kullanıma sahip olduğu söylenebilecek İstanbul’da araç kiralamak, kara ulaşımını çözmek için pratik ve efektif bir yöntem.

İstanbul’un farklı semtlerinde de doğrudan Otorento aracılığı ile araç kiralamak mümkün: Kadıköy araç kiralama, Bakırköy araç kiralama, Şişli araç kiralama bunlardan yalnızca bir kaçı. Tüm araç kiralama lokasyonları için tıklayınız.

BİR CEVAP BIRAK

Yorumlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz.
Adınız Soyadınız