Ana sayfa Gezilecek Yerler Yeni Yıla Yeni Kiralık Arabanızla Girin

Yeni Yıla Yeni Kiralık Arabanızla Girin

3351
0

2018 sonunda “Enflasyonla Topyekün Mücadele” uygulamaları kapsamında yeni satın alınacak araçlarda ÖTV indirimi devlet tarafından sağlandı ve birçok otomotiv firması da çeşitli kampanyalarla ekstra destekler ve indirimler sağlayarak yeni araç satışlarını teşvik ediyor. Bu kampanyaların içinde KDV indirimi, kısa süreli taşıt kredisinde sıfır faiz ve belirli bir miktar peşin, kalan kısım için vade farkı olmaksızın taksit avantajları öne çıkan seçenekler olarak tüketiciye sunuluyor.

Yine de sıfır otomobil almak fikri hem bütçeyi sarsan hem de devamındaki sorumluluklar ve aracın değer kaybı başta olmak üzere mali yükümlülükler getiren bir karar. Buna karşılık yılbaşı tatilinde ya da yeni yılın ilk günlerinde hatta aylarında yepyeni bir otomobile sahip olmak için alternatif bir model bulunuyor: Kiralık araç!

Otorento, Türkiye’de onlarca noktada her türlü ihtiyacınıza yönelik kiralık araba alternatiflerini 2019’da da size sunmaya devam ediyor. Buna aile veya arkadaşlarla çıkılacak birkaç günlük yılbaşı tatili de dahil, yeni yılın ilk günlerinden itibaren birkaç haftalığına ya da birkaç aylığına araç kiralamak da dahil, Ocak 2019’dan başlayacak şekilde uzun dönem araç kiralama imkanı ile yeni yılda düşük sorumluluklarla sahip olabileceğiniz yepyeni bir otomobil de dahil. Üstelik online olarak tek tuşla kiralama veya müşteri hizmetleri yetkililerimiz aracılığıyla bir telefonla yanınızdayız.

Yeni Yılda Uzun Dönem Araba Kiralama

2019’da uzun dönemli araç kiralama seçeceğini kullanmanız durumunda yılda iki kez ödenen motorlu taşıtlar vergisi (MTV), yıllık periyodik bakımlar, senelik araç muayenesi gibi hiçbir dertle uğraşmadığınız gibi, aracın yıpranması ve değerinin düşmesi gibi mali dertler de sizin değil, araç kiralama şirketinin sorunu oluyor. Ayrıca aracınızdan sıkılmanız, model değişikliği yapma isteğiniz, rengini değiştirme arzunuz gibi kişisel tüm keyifleriniz için de orta vadeli sürelerde yepyeni bir araca, yine Otorento’nun kiralama modeliyle sahip olabilirsiniz.

Yılbaşı Tatilinde Araç Kiralama

Yılbaşı tatilinizi farklı bir şehirde gerçekleştirecekseniz, bu şehre 3 günlük kısa tatilde kara yoluyla gitmek istememek en doğal hakkınız. Siz uçak biletlerinizi ve konaklayacağınız tesisi seçin, havalimanı araç kiralama hizmetimizle Türkiye’nin tüm havalimanlarında biz yanınızdayız. Uçağınızdan iner inmez, belirlediğiniz saatte, seçtiğiniz konfor seçenekleriyle aracınız havalimanınızın kapısında. Aracınızı gittiğiniz havalimanında teslim aldıktan sonra, tatilinizi gerçekleştirebilir aynı şekilde seyahatinizin sonunda aynı havalimanında geri teslim edebilirsiniz. Geride keyifli anılarla ayrılacağınız yılbaşı tatilinizin dönüş uçağında anılarını paylaşmak size kalır, ulaşım dertlerinizi Otorento çözer.

Örneğin, Ankara ya da İstanbul’dan aile veya arkadaşlarınızla Ege’nin en eğlenceli şehirlerinden İzmir’e gitmek için, siz gidiş dönüş birer uçak biletinizi alın; İzmir il merkezi ya da Çeşme Alaçatı gibi turistik yerlerden birinde otelinizi ve yılbaşı eğlencenizi ayarlayın; Adnan Menderes Havalimanı’ndan teslim almak için İzmir havalimanı araba kiralama tekliflerimize göz atın; aklınızda direkt bir model yoksa, yakıt türünden, vites seçeneğine ihtiyaçlarınızı birkaç tıkta belirleyin, en uygun kiralık araç seçenekleri karşınıza çıksın, kararınızı verin ve aracınız istediğiniz saatte teslim alıp, yılbaşı eğlencesinin tadını çıkartın.

BİR CEVAP BIRAK

Yorumlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz.
Adınız Soyadınız