Ana sayfa Bizden Haberler Otorento Burs ve Staj Ödüllü Kullanıcı Deneyimi Proje Yarışması

Otorento Burs ve Staj Ödüllü Kullanıcı Deneyimi Proje Yarışması

4825
2

Güncelleme : 1 Mayıs 2021

Yarışmamızın sonuçları belli oldu. İşte sonuçlar:

Otorento tarafından üniversite öğrencileri arasında düzenlenen Kullanıcı Deneyimi Proje Yarışmasına yüzlerce başvuru gerçekleşti. Projelerin jüri tarafından değerlendirilmesi sonrasında, finale kalan projeler, Otorento Kurucusu Dr. Kadir Kırmızı’nın da yer aldığı jüriye online sunum yapmak üzere davet edildi. Proje sahipleri tarafından jüri üyelerine yapılan sunumlar sonrasında yapılan değerlendirmelerle birlikte sonuçlar belirlendi.

Birinci olan, Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Özlem Akgönül, 3 ay süresince, her ay 1.000 TL Nakit Burs ödülünün sahibi oldu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Mustafa Öztürk ise ikincilik ödülü olan 1.000 TL nakit burs ödülü kazandı. Üçüncülük ise Sakarya Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Enes Karadere’ye 500 TL’ lik ödül kazandırdı. Gaziantep Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği öğrencisi Ali Tarık Özbey 4. olurken, Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Kader Sarıkaya ise 5. oldu. İlk 5’te yer alan öğrencilerin tamamı Otorento’da staj yapma hakkı kazandı.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz.  Kazanan öğrencileri tebrik ediyoruz.

——

Otorento ödüllü proje yarışmasına katıl; kullanıcı deneyimi ile ilgili bilgilerini ortaya koy ve 3.000 TL nakit burs kazan. İlk 3’e giren herkese nakit burs ödülü var. Ayrıca, ilk 5’te yer al, online araç kiralama sektörünün önde gelen oyuncularından Otorento’da staj yapma hakkı kazan!

Biz Kimiz:

Otorento, 2012 yılında internet üzerinden araç kiralama hizmetini kolaylaştırmak için kurulmuştur. Otorento’da 70’in üzerinde yerli araç kiralama tedarikçisinin 7.000+ aracı online olarak kiralanabilmektedir. Türkiye’nin online araç kiralama alanındaki ilk ve en büyük girişimlerinden biridir.

Katılımcı Şartları:

Türkiye’deki bütün üniversitelerin lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim gören Türk veya yabancı uyruklu öğrenciler katılabilir.

Proje Konusu:

Otorento’da Kullanıcı Deneyimi Uzmanı olarak çalışıyorsun. Otorento’nun desktop ve mobil web sitelerinin kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyorsun. Tasarımsal öğeleri kullanarak satın alma akışını kolaylaştırman bekleniyor. Tespitlerini yaparken yalnızca kendi deneyimlerini değil, çevrendekilerin değerlendirmelerini de kullanıcı deneyimi metodolojilerini dikkate alarak tespit etmeni bekliyoruz. Önerilerini görsellerle desteklemelisin.

Aşağıdaki soru başlıkları, projeni oluşturmakta sana yardımcı olacak:

  • Kullanıcı deneyimi için yeni trendler nelerdir?
  • Kullanıcı deneyimindeki kolaylığı ve güveni sağlamak için hangi öğeleri ön planda tutmak gerekir?
  • Hangi metod(ları) kullanarak mevcut kullanıcı deneyimini ölçeceksin?
  • Mecut kullanıcı deneyimi ile ilgili hangi verileri elde ettin?
  • Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için Otorento’nun mevcut web sitesinde ne gibi değişiklikler yapmayı öneriyorsun?

Başvuru ve Değerlendirme Şartları:

Başvuru süreci 19 Şubat 2021 Cuma günü sona erecektir.

Proje sunumun ile birlikte özgeçmişini ve iletişim bilgilerini info@otorento.com adresine “Otorento Kullanıcı Deneyimi Projesi” başlığı ile iletebilirsin.

Sunumunu Türkçe veya İngilizce hazırlayabilirsin.

Finale kalan 5 aday ile iletişime geçip sunum için online davetiye göndereceğiz.

Kazanan yarışmacıların projelerini 1 Nisan 2021 Perşembe günü https://otorento.com.tr/blog/otorento-kullanici-deneyimi-proje-yarismasi sayfasından ilan edeceğiz.

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülü: 3 Ay Süresince Aylık 1.000 TL Nakit Burs & Otorento’da Staj Yapma Fırsatı

İkincilik Ödülü: 1.000 TL Nakit Burs & Otorento’da Staj Yapma Fırsatı

Üçüncülük Ödülü: 500 TL Nakit Burs & Otorento’da Staj Yapma Fırsatı

Dördüncü ve Beşinci Projelerin Sahiplerine Otorento’da Staj Yapma Fırsatı

2 YORUMLAR

    • Merhaba Lara İrem,

      Çok yoğun başvuru aldık. Değerlendirmelerimiz devam ediyor. 1 Mayıs’ta kazananları duyurmayı hedefliyoruz.

      Selam ve Sevgilerimizle,

BİR CEVAP BIRAK

Yorumlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz.
Adınız Soyadınız