Ana sayfa Turizm Haberleri Yaz Aylarında Araç Kiralayarak Seyahat Etmek

Yaz Aylarında Araç Kiralayarak Seyahat Etmek

3425
0

Havaların ısınması, okulların kapanması ve Ramazan Bayramı’nın başlangıcı ile sıcaklarını bir süredir hissettiğimiz yaz mevsiminin tatili de resmen geldi. Yollar, tatil yöreleri, gezilecek yerler, sahiller kalabalıklaşmaya başlarken, karpuzun tadını evimizde de, denizde de, yaylada da  çıkartabiliyoruz ne mutlu. O zaman kocaman bir mutlulukla merhaba yaz!

Otorento, yıllardır olduğu gibi bu yaz da tüm seyahat ve tatil keyiflerinizde Türkiye’nin birçok noktasında tüm araç kiralama ihtiyaçlarınız için hizmetinizde. Otorento aracılığıyla ister bulunduğunuz şehirde günlük araç kiralaması yapabilir, isterseniz uzun dönem araç kiralayarak yolculuğunuzun tümünü gerçekleştirebilirsiniz. En güzel seçeneklerimizden biri de havalimanı araç kiralama. Türkiye’nin tüm havalimanlarında Otorento ayrıcalığı ile, en uygun fiyata araç kiralama alternatiflerini değerlendirebilir, istediğiniz modelde vites ve yakıt özelliğinde otomobilinize uçağınızdan iner inmez havalimanında teslim alabilir, keyifle ulaşım ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Size en iyi çözümü sunmak için 7 gün 24 saat en iyi teklifler Otorento.com.tr web sitemizde.

Otorento aracılığıyla bu yazda da Türkiye’de araç teslimi alabileceğimiz havalimanlarından bazıları, İstanbul Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Denizli, Bodrum, Muğla, Alanya Gazipaşa, Rize, Trabzon, Ordu-Giresun, Diyarbakır, Konya olarak sıralanıyor. Ayrıca il merkezleri ve birçok ilçede de hizmet veriyoruz.

Mersin tatiliniz için Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı, Kapadokya geziniz için Kayseri veya Nevşehir Ürgüp Havalimanı’nı seçebilirsiniz.

Trenle veya otobüsle başlayan yaz tatilleriniz içinse şehir merkezlerindeki garlar, otogarlar ve istasyonlarda teslim alma seçeneklerimiz için ana sayfadan arama yapmanız yeterli.

Bu yaz henüz plan yapmayanlar için Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğunu hatırlatalım. Ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramımız da Perşembe gününe denk geliyor ve hafta sonu ile birleştirilme zevki size kalıyor. Türkiye’de bu senenin seyahat trendleri için gezginler, seyahat bloggerları, seyahat fenomenleri, turizmciler, kesfetsene.com ve birçok turizm otoritesinin belli başlı önerileri arasında öncelikle klasikler geliyor. Kuzey Ege’nin serin koyları, İzmir’in şirin ilçeleri, Antalya ve Mersin sahili, Karadeniz yaylaları, Pamukkale bölgesi, Yedigöller, Trakya bağları ve köyleri, Batı Karadeniz ve Trakya sahilleri her zamanki gibi popüler. Ayrıca Salda Gölü, Van şehri ve Van Gölü, Ordu, Olimpos-Çıralı bu senenin popüler destinasyonları.

Araçla klasik Ege – Akdeniz turunu senelerdir planlayıp yapamayanlardansanız da, evet “bu sene o sene” aracınız yoksa veya yormak istemiyorsanız Otorento sizinle.

Yolların ve sahillerin güvenli olduğu, sağlıkla, neşeyle, eğlenceyle, öğrenerek ve dinlenerek bir yaz geçirmemiz dileğiyle, tüm konuklarımıza sevgilerimizi sunarız.

BİR CEVAP BIRAK

Yorumlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz.
Adınız Soyadınız