Ana sayfa Arabalar ÜNLÜLERİN ARABALARI – CEM YILMAZ

ÜNLÜLERİN ARABALARI – CEM YILMAZ

3673
1

Herkes merak eder.

Ün sahibi kişilerin hayatlarını, yaptıkları işleri, yedikleri yemekleri, giydikleri kıyafetleri, sevgililerini, kullandıkları arabaları… Hele ki sahip oldukları ün, yaptıkları işin sınırlarını aşmış, magazinden beslenir olmuşsa, bir ikon haline dönüşür o ünlü. Böyle bir durumda her hareketleri olay olur.

Bizim konumuz araba olunca, olay yeri inceleme ekibi olarak kendi konumuzu sizlerle paylaşmak istedik ve bir dosya açıyoruz:

“ÜNLÜLERİN ARABALARI”

Bu yazı dizisi boyunca merak ettiğiniz ünlülerin “bilinen” arabalarını sizlerle paylaşacağız.

İlk ünlümüz yaptığı gösterileri, çektiği filmleri ile ses getiren kendi deyimi ile “komiklik şakalar” yapan Cem Yılmaz. Kendisinin araba tutkusu, gösterisinde Ferrari parçalamaya kadar uzanıyor. Garajında yüzün üzerinde aracı olduğu söylense de, görücüye çıkardığı araçlar sınırlı sayıda. 2 adet Porsche, bir Range Rover, bir Nissan GT-R, bir Mercedes SLS AMG, bir Bentley ve bir de Mini Cooper resmi beyanatları arasında.

Kameraların yakalayabildiği kadarıyla Cem Yılmaz’ın arabaları şu şekilde :

 

Komiklik şakalar ile başlayan yolda emin adımlarla ilerleyen Cem Yılmaz’ın klas bir araba sevdası olduğunu söyleyebiliriz. Sokakta görünenlerin yanı sıra, garajında eski araba koleksiyonun da bulunduğunu belirtmeliyiz.

Tabi bu durumda sizin araba koleksiyonunuzun Cem Yılmaz’ın koleksiyonuyla yarışacak düzeyde olduğunu hatırlatmakta fayda var. Otorento‘da 300’ü aşkın seçenekte araba sizleri bekliyor.

Merak etmeyin, kameraları da ayarladık. Bir sonraki yazımızın ünlüsü sizsiniz!

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Yorumlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz.
Adınız Soyadınız