Ana sayfa Gezilecek Yerler Hızlı ve Öfkeli 7 Filmindeki Arabalar!

Hızlı ve Öfkeli 7 Filmindeki Arabalar!

6116
3

Tüm aksiyon ve araba severlerin heyecanla izlediği filmin yedinci serisi de çok tuttu. Filmdeki arabalar ve aksiyon sahneleri izleyicileri heyecana sürükleyen sahnelerdi. Biz bir araç kiralama şirketi olarak bu arabaları kiralamasak da, herkesin merak ettiği bu arabalara blogumuzda yer vermek istedik. Yüksek performanslı araçların filmde olmasının çekiciliği çok fazla. Bizde bu arabaları biraz daha yakından tanımak adına biraz inceleme yaptık. İşte filmde öne çıkan araçlar!

  1. Aston Martin BD 9: Dünyanın en güçlü arabalarından birisidir. Filmde Jason Statham tarafından kullanılıyordu. V 12 motora sahiptir.
  2. Dodge Challenger SRT-8: V8 motora sahiptir. Yaklaşık olarak ise 500 HP güç üretme kabiliyeti var. Bu otomobilleri kullanan kişilerde özel eğitimli kişiler. Yoksa filmde büyük kazalar yaşanabilir.
  3. Maxımus Ultra Charger: Bu araç modifiye edilmiştir. 2000 HP güç üretebiliyor. Değerinin de 1 milyon dolardan fazla olduğunu söyleyebiliriz.
  4. Dodge Charger: Buda kurtarma sahnesinde askeri araçlar tarafından yola indirilen araç. Modifiyelidir. 800 HP kadar güç üretebiliyor.

Fast-and-Furious-Forza-Horizon-25

  1. The Lykan Hypersport: Filmdeki en pahalı araçlardan birisi de buydu. Yaklaşık olarak 3 milyon dolar. Araç 385 km hıza kadar çıkabiliyor. 900 HP güç üretebiliyor.
  2. Plymouth Barracuda: 1980’li araçlardan bir tanesidir. Zamanında ABD içerisinde yapılan yarışlarda popülerdi. Şimdilerde ise araba koleksiyonu yapanların baş listesinde bulunuyor.
  3. Subaru: Filmde 350 HP gücünde birde Subaru gördük. Bu araç taranarak çok zarar verilmişti. Motor gücü bakımından oldukça iyi sayılır.

Bu arabaları, doğal olarak araç kiralama firmaları tarafından sunulan kiralık araçlar arasında bulamazsınız. Ne kadar yüksek fiyata kiralanırsa kiralansın her zaman talep görecek arabalar olurdu muhtemelen. Ancak normal bir trafik akışında bu araçları kullanmak oldukça tehlikelidir. Hele ki özel sürüş tekniklerini bilmeyen şoförler için. Bu araçlar uzman kişiler için idealdir.

3 YORUMLAR

  1. Çok muazzam arabalar, insanın içi gitmiyor değil, araba sanat gibidir şöferler ise sanatçı.

  2. Zaten o filme yorum yapılmazki kendi kategorisinde muaazzam filim arabalara müthiş.
    Yoksa o kadar serisi yapılmazdı filmin.

BİR CEVAP BIRAK

Yorumlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz.
Adınız Soyadınız